DEIN-Heilarbeit

helende arbeid

We komen samen in een ruimte van vertrouwen. Jij kiest een positie die aangenaam is voor jou om ontvankelijk te zijn, ontspannen en alert/bewust (zittend op de grond of op een stoel of liggend op een tafel of op de grond …).  

We worden stil, en we openen ons allebei – iedereen op zijn/haar eigen wijze – voor de fijne goddelijke kracht die ons doorstroomt. Ik verbind me met het hart uit licht-materie van de Moeder in mij en door haar met de Heilige Geest. Ik bid ons persoonlijke Engelen en de Engelen van de Heilige Zeven Vlammen om mijn handen te leiden en om ons werk te zegenen.  

Ik open mij volledig (altijd zo goed mogelijk) voor de fijne innerlijke stroom van energie en ik zegen jou met mijn handen. Daarbij ga ik zeer langzaam – telkens een tijdje verblijvend – langs de centra van de 7 Vlammen in jouw lichaam. Ik bid innerlijk de eeuwenoude-nieuwe Namen van God uit de Joods-Christelijke traditie, op de stroom van de fijne liefdes-licht-adem die ons fysiek adem doordringt. Jij – als ontvangende – opent jouw hart en jouw cellen zo goed mogelijk, je laat je dragen en doorstromen van de fijne trillingen.  

Het kan volledig in stilte gebeuren, zonder aanraking (zelfs op afstand). Maar het kan ook goed voelen om het lichaam zachtjes aan te raken en om een tijdje in contact te blijven op bepaalde plaatsen. Soms voelt het zelfs goed om een keer duidelijke aan te raken (met een beetje druk). Soms dient het zich aan om een lichaamsdeel op te heffen en om het te dragen voor jou en om het een beetje te bewegen, zonder dat jij iets moet doen. Als jij me de toelating geeft om jou aan te raken laat ik me leiden van binnen. De evolutie van een sessie is altijd creatief en dikwijls een verrassing, zoals in een diep gesprek.  

Als de communicatie goed voelt durf ik mijn gebed luidop te zingen. De klanken vormen zich spontaan, de sfeer in de ruimte vult zich met de energie van de Vlam, waarop mijn handen rusten. 

DEIN-Heilarbeit helpt om de goddelijke kracht die in ons slaapt wakker te maken, om de Zeven Vlammen te laten ontvlammen. De zegening door het gebed kan een genezend werking hebben op de ziel, op het gemoed, op de emoties en op de levenskracht. Pijn in het lichaam kan verzachten. Het lichaam kan genezen als de genezing de evolutie van jouw ziel bevorderd en van de zielen van de mensen die aan jou zijn toevertrouwd.  

Vrije bijdrage

DEIN-HeilarbeiT

TRAVAIL DE GUÉRISON

Je m’ouvre complètement (toujours aussi bien que possible) pour le flux d’énergie subtile interne, et je vous béni avec mes mains. Ainsi je passe très lentement – en pausant un moment à chaque endroit – à travers les centres des Sept Flammes dans votre corps. Je prie intérieurement les noms séculaires et nouveaux de Dieu de la tradition judéo-chrétienne sur le flux du beau souffle léger d’amour qui imprègne notre souffle physique. Vous – en tant que destinataire – ouvrez votre cœur et vos cellules du mieux que vous le pouvez afin de vous permettre d’être transporté et de vous laisser traverser par les fines vibrations.

Ça peut se passer complètement en silence, sans toucher (même à distance). Mais cela peut aussi faire du bien de toucher le corps en douceur et de rester en contact à certains endroits pendant quelques instants. Parfois cela fait du bien de toucher plus énergiquement (avec un peu de pression). Parfois, si cela se présente, je peux soulever une partie du corps et le porter pour le bouger un peu sans que vous ayez à faire quoi que ce soit. Si vous me donnez la permission de vous toucher, je me laisse guider intérieurement. L’évolution d’une séance est toujours créative et souvent une surprise, comme pendant une conversation profonde.

Si la communication est bonne, j’ose chanter ma prière à haute voix. Les sons se forment spontanément, l’atmosphère se remplit avec l’énergie de la flamme sur laquelle mes mains reposent.

DEIN-Heilarbeit (travail de guérison) aide à réveiller la force divine qui dort en nous, à enflammer les Sept Flammes. La bénédiction par la prière peut avoir un effet curatif sur l’âme, sur l’esprit, sur les émotions et sur la force vitale. La douleur dans le corps peut s’apaiser. Le corps peut guérir si la guérison favorise la guérison de votre âme et des âmes des personnes qui vous sont confiées.

Contribution gratuite